

- Тези, които ни пращат за зелен.

- Господине, това е вашето, вземете го и си тръгвайте от детската градина.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален
Ще ви трябват прости съставки, а дори начинаещи биха се справили с лесната рецепта
С тази рецепта ще забравите за купешките козунаци от магазина
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
Златни са, защото са неустоимо вкусни
Много сполучлива рецепта от кулинарен форум
Дори и начинаещи кулинари биха се справили с рецептата
Оформена красиво на охлювчета („бурми“), поръсена щедро със сусам, а от нея се носи вълшебно ухание на масло
Вървят и за закуска, и за обяд
Вървят с всичко – и със сиренце, и с мед, и със сладко